Hunger.

Hungern river mig. Åh, härligt.
Jag är väl störd eller nåt, men det är skönt att ha kontrollen.
Äntligen.

Helvetet på jorden.

Skar mig igen.
Vad händer med mig?
Jag bryr mig inte ett dugg om att äta, ana får döda mig om hon så vill.
Vet inte om jag vill det egentligen.
Sjuk också.
Pojkvännen är mer av en vän.
Jag är en plåga för alla.
Jag kanske håller på att dö?
Det kanske är såhär döden känns.

Ångest och sånt.

Hej hej, det var ett tag sen! Har sjunkit ännu längre in i min depression och killen jag älskar är med kvinnan jag hatar. Mannen i mitt liv sover och jag vill bara bort. Bort bort bort. Samtidigt är jag livrädd för att bli ensam. Jag vill vara själv, men inte ensam. Jag vet att jag kommer bli ensam. Varför ska det vara såhär? Bör jag göra slut med min nuvarande pojkvän som alltid finns där för mig, som jag älskar? Ibland är allt hopplöst. Kan inte någon annan styra upp mitt liv lite grand? Jag kan väl få förflyttas till en annan värld under tiden. En bra, vacker värld.

Jag är sjuk just nu. Mår jättedåligt och har ångest över en massa saker. Imorgon ska jag fasta, kanske fler dagar till och med. Saknar någon jag inte vet om jag borde sakna, och det gör ont. Så jävla ont.
Självskadebeteendet drar in. Igår skar jag mig rätt rejält om benet, vill inte att någon ska veta eller se. Hela handen var alldeles blodig. Jag vill göra mer. Jag vill bara riva upp mig själv. Jag finns för de som älskar mig och för de som jag älskar, om de nu vill ha mig vid liv kan de rädda mig nu tycker jag.

Pojkvännen sover. Jag vill inte lägga mig där. Jag är kär i någon annan som jag aldrig lär ha något seriöst med, men har ändå en sån jävla ångest. Inte för att vi har gjort något, utan för att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Han tycker nog mest att jag är en riktig "pain in the ass". Fast han säger att han gillar mig. Jag vet inte. Jag får inte tro på det, då rasar allt.

Snälla, någon, ta hand om mitt liv åt mig.


Fail

Hatar när folk tror att man har valt att ha en ätstörning.
Varför skulle någon välja att vara missnöjd med sin kropp? Att må såhär dåligt? Att leva med sådan ångest, att svälta, att spy?









Fail på dagen.

Dagen åt helvete.
Åt snabbt och mycket av allting, sen spydde jag.
Död åt dagen.
Vågen kommer döda mig imorgon om inte annat. :(
Arg på mig själv.

-0.8kg idag igen :)

Puh, var orolig över att jag skulle gå upp i vikt eller stå still igår för jag tränade bara bort 50-100kcal. Men 62kg! :)
-08kg igen. och jag har förlorat ca 1cm på hela kroppen på en vecka. Känns bra! Snart är jag väl under 60, då har jag 20kg kvar.

Märkte nyss att jag inte rakat armhålorna på ett tag! Haha, sånt händer. Ska ta tag i det snart.

Idag kommer pojkvännen, vi ska gå ut. Sen ska vi titta på film och han vill väl äta massa skit. Det kommer bli jobbigt :( Och jag har mens på det. "Jippie"
Jaja, nu ska jag titta på thinspo och raka armhålorna, skriver senare.

Totala intaget idag

Tre teskedar tonfisk i vatten, två klunkar yoghurt och lite multivitamindryck: ca 50kcal
+
De tidigare 370kcal
=
420kcal

Inget mer idag :)

Intag:

Intag so far:
Halv kopp varm choklad: 75kcal
Lite mindre än en halv ost- och skinkpaj: 260kcal
Ett glas multivitamindryck: 30kcal
Ett par socker- och fettfria godisar: 5kcal
= 370

Gud, jag har varit nära hets så himla mycket. Varm choklad, paj osv, men jag tog hälften av det så jag kom inte upp i tokmycket. Är proppmätt, druckit mycket vatten och sockersnål Multivitamindryck till de 100gr paj jag åt och tuggade säkert 100 gånger innan jag svalde. Ska träna lite nu!
Skriver mer ikväll :)

benen<3

-0.8kg

Yes! 62.8kg, alltså minus 0,8kg! :) Äntligen lite nedgång!
Jag är jättetrött och hungrig men så glad över att jag gick ner så mycket i vikt, jag förstår att mycket är vattenvikt men ändå. Jag sitter och lyssnar på H.I.M på spotify och ska sätta på TVn och ta det lugnt. Har mens idag, inte kul. Ska träna mycket idag med! Trappmaskin, sit-ups och armhävningar<3

Träning

dagens intag:
Halv tallrik gröt+kanel: 65 kcal
halvt glas multivitamindryck: 20
En banan: 100kcal
Knäckebröd med Cream cheese: 170
En halv paj: 285
50gr choklad: 315
= 955kcal

-250kcal träning.

Morgonvikt: 63.6
Morgondagens vikt: ?

Som ni förstår har jag lite problem med att hålla mig till en veckoplansdiet.. :(

Svullen

Jag känner mig svullen fast jag knappt ätit något :( Hungrig som bara den, det är väl ingen fara så länge jag inte blir yr och mår illa, eller känner mig riktigt sugen på något. Vill ju inte spy, men det blir fel ibland och då får Mia hjälpa mig. En snabb lösning, typ. Jag måste träna jättemycket idag så vatt jag går ner det jag gick upp efter pizzan. 63.6kg var det imorse+ att jag är förstoppad efter pizzan, usch.

Trött.


Veckoplan, intag

Frukost: 10cm gurka, 20gr flingor, ½dl minimjölk =107.5kcal
Lunch: Lightdryck, 1 clementin, 1 tuggummi = 31.5kcal
Mellis: 1 äpple, 1 kopp te. 1 knäckebröd = 116kcal
Middag: Två glas Cola Light, tonfisksallad= 180kcal
Kvällsmat 1 äpple= 65kcal

= 500kcal. :)

Pizzapanik #2

Åt en fet jävla pizza. Dagen gick i kras, gick inte ens ner något från igår. Känner mig sämst, men jag får göra bättre imorgon! då äter jag en burk tonfisk i vatten, ett glas cola light till middag. Gröt till frukost med mycket kanel och lunch vet jag inte, så lite som möjligt av det i alla fall.

Svettig

Träning, -200kcal.

Resultatet av att spy

63.1kg när jag vaknade i morse, jättebra :) Idag låg på 700kcal, skulle ligga på mindre. Det är lätt tills man kommer hem, hemma kretsar allt runt mat. Så känns det i alla fall. 700kcal funkar ändå, det är under 1000kcal och då är det lite mer okej. Inget mer nu, nu ska jag träna och plugga och sova!
Kram

Konsekvenserna av att "svulla"

Fortfarande 63.7kg. Hela helgen har varit svulla med pojkvännen, kunde inte spy heller. Idag spydde jag, hoppas att jag inte har gått upp nåt imorrn, eller hoppas att jag gått ner! Nästan inte ätit nåt, spydde upp hälften. Inte jättenödvändig fakta men det är ju min blogg.

Thinspo

Står still, har inte kämpat tillräckligt! Nu jäklar ska det bli ändring på det. Jag måste gå ner minst 6kg till nyår, minst. Hoppas att jag kan ha på mig klänning i år.
Nu blir det en skål havregrynsgröt och äpple, sen träna till bra och peppig musik. Sen kollar jag på lite Thinspo, blir avundsjuk och tränar lite till. Haha, hejdå. :)

Fetto

Puh, klar med träningen för idag. Det verkar ta ett tag för kroppen att börja bränna fett! Jag menar, jag åt runt 200kcal igår men minskade bara 0.1kg, trots att jag brände bort det jag åt.
Idag har jag ätit Två knäckebröd, en chokladkaka, en ljus ostmacka. Auoch. Inte bra.
Nu börjar jag på ny diet, jag äter bara havregrynsgröt, kanel och äpple två/tre gånger om dagen. I skolan får jag väl äta sallad, måste äta något annars kurrar magen och det är jättepinsamt tycker jag.
En vecka kör jag med dieten, ger det bra resultat så fortsätter jag.
1 port. havregrynsgröt+ ett halvt rivet äpple= ca 130kcal.

Har ljust nu fastnat för låten "Obsessions" som Marina and the diamonds har gjort, ni vet hon som sjunger i Lindex-reklamen "I am not a robot"?.

Om ni är nyfikna :)

Skinny dreams

God morgon! Fast inte förbaskat god, kom ihåg det. Jag har väldigt ont i magen och jag har ingen aning om hur eller varför. Jag tänkte böra bränna bort frukosten på 140kcal nu på min trappmaskin och genom sit-ups och armhävningar!
Morgonvikt: 63.7
Konstigt hur mycket det kan skilja mellan en natt.
Läste föressten att en sit-up motsvarar 2,5kcal förbränning. Det är jättemycket på en sit-up tycker jag, kan det verkligen vara sant? Då blir ju 100 sit-ups 250kcal, vilket låter sjukt mycket! Läste det på 118100 föressten. Jaja, back to action! Träna, träna, träna

65kgs monstret

64.8kg nu på kvällen.
Nej nej nej! Det var ju inte det som skulle hända? Nu måste jag ta i stenhårt, under 60 på en månad borde väl inte vara så svårt? Det får bli mitt delmål! Mamma köpte jättemycket godis och läsk och jag kunde inte spy! Hon skulle höra. Fasiken. Men imorgon blir det keso och salladsblad och knäckebröd!
Skäms. Får se hur vikten ser ut i morgon.

Sov sött

Pizzapanik

Pojkvännen tog mig ut för att äta pizza igår. Åt tre bitar av den. Fan vad jobbigt det ska behöva vara! Idag blev det i alla fall att hålla sig till det planerade, tonfisk och salladsblad med en klick fettfri dressing (70kcal per 100g) och en cola zero. Nu- träna.

Äta/Spy

Har sovit runt 3 timmar inatt, det gick väldigt bra att hålla sig undan mat eftersom jag hade besök. Jag äter inte när jag har besök. Men runt 12 blev jag ensam. Åt 4 skumbollar, det är 360kcal. Sen spydde jag för första gången på länge. Mia lever igen. Det känns ändå som att allt kommer att gå så mycket bättre nu. Spyan var som vispgrädde som inte blivit ordentligt vispat. Så ni vet.

Detta ska inhandlas till veckan som kommer:
En påse sallad
4 burkar tonfisk i vatten
Keso
Knäckebröd
Lightcola
Kål

Keso+knäckebröd till frukost
salladsblad+ tonfisk till middag
Kålsoppa (kål och buljong) till middag som varation vissa dagar.

Det jag oroar mig mest över är denna kväll, pojkvännen som inte har träffat mig på ett tag vill "Tv-mysa" och "äta god mat". TV-mys? Det bara skriker läsk, chips och godis om det! Nu gäller det att kontrollen är på topp.

Håll tummarna för mig nu :)

Överätaren

Orkar inte längre vara den fete överätaren med bulimi.
Ana, var är du? Kom tillbaka och lämna mig aldrig!

Fet
fet
fet
fet
fet
fet

Vill ha någon som stöttar mig, som jag kan stötta och som kan vara min vän.

Jag ber om ursäkt, jag är dum

När jag läste igenom mitt förra inlägg såg jag att jag fick det att verka som att dagen hade gått bra. Jag hade kunnat skippa hela middagsäcklet, då hade det varit en relativt bra dag. Kolla bara, hopplös är jag!

Svaghet

Jag är hungrig. Det spelar ingen roll, hungerkänslor är inget problem alls. Problemet är illamåendet som kommer när jag inte fått i mig något, och att kunna sluta äta när man börjat.
Lyckas jag få kontrollen igen, klarar jag allt. Då kan jag då mitt mål, då kan jag bli lycklig.
Ana sa åt mig idag. Skönt, jag lyssnade på henne. Jag äter hälften av det jag skulle ätit annars, det går bra.
Till frukost blev det en macka utan nåt på Lunch: två pannkakor, middag, en och en halv macka med skinka och ost på, lite choklad och light-läsk.
Middagen är värst. Mamma som håller på och frästas och allt. Man får inte äta för mycket och inte för lite på middagen. Usch. Imorgon struntar jag i frukosten, tar en macka till lunch och säger till mamma att jag äter middag hos en kompis fast jag går en sväng istället. Får inte glömma bort att dricka mycket vatten heller.
Ha det


Smalare. Nej, smalare.. Nej ännu smalare!

Satt och tittade igenom bilder, lite (th)inspiration, men jag tyckte att alla var för mulliga.
Jag får skevare och skevare bild på hur man ska se ut.
Hur ska man se ut nu då?
Man ska vara mullig, så att de andra inte behöver vara oroliga att man tar deras plats eller är snyggare än de.
Man behöver inte vara smal.
Jag behöver vara smal.
Jag ska bli smal.

Skäms över att säga detta nu men, jag är mätt.
Råmätt.
Imorgon är en ny dag, hårdare än någonsin.
En utmaning.
Puss


10 ton på mitt bröst.

"Hej bloggen"
Nej men jag mår dåligt. Jag tror att jag håller på att bli sjuk, när jag andas känns det som att mitt bröst måste lyfta 10 ton och mina halsmandlar är stenhårda.
Suck. Idag ska jag ut och gå, brukar mest träna inne men det är väl bra med lite frisk luft också. De enda gångerna jag får frisk luft är när jag går ut och röker, och då förgiftar jag luften med röken. Jag får se till att klä mig ordentligt bara, så jag inte blir ännu sämre.

Inte ätit något än, känns bra.

RSS 2.0